"Det var især efterfølgende i mine refleksioner over dagen, at jeg rigtigt fandt ud af hvad jeg havde oplevet.

Vi fik klare beviser på hvor meget det kan betyde om alle arbejder i samme retning.

"Tak for en rigtig dejlig oplevelse med jeres skønne heste. Det var især efterfølgende i mine refleksioner over dagen, at jeg rigtigt fandt ud af hvad jeg havde oplevet.


Hvor svært det er at kommunikere i flok, og hvor meget vores kropssprog betyder, det ved vi jo godt alle sammen.


Men her fik vi klare beviser på hvor meget det kan betyde om alle arbejder i samme retning, eller om der er nogle, som ikke helt er med. Om vi tror fuldt og helt på, at det vi har sat i gang vil lykkedes. I alle opgaver viste hestene os tydeligt ja eller nej.


Det var også en skøn oplevelse at se den tillid hestene tog imod os med.


Hvordan de kedede sig, mens vi diskuterede alt for længe i grupperne. De tog sig simpelthen en lur på gulvet. Fuldstændig upåvirket.


Og hvordan de under afslutningen integrerede sig og møflede sig helt ind og blev fuldgyldigt medlem af gruppen – så vidste vi, at det ikke havde været helt tosset, det vi havde lavet i løbet af dagen."


- Merete Jørgensen, Kommunikationskoordinator - Kold College , organisations - og medarbejderudvikling.


"Tro og overbevisning er mekanismer, som sikrer, at vi tror på både vores mål og os selv. Hele vejen gennem vores historie er store fremskridt, succeser og resultater blevet opnået på grundlag af tro og overbevisninger" (John Evan-Jones, 2012).


I denne historie tydeliggøres, at en tro og overbevisning på vejvisning fra hestene, kunne bidrage til forståelse af kommunikation og kropssprog og dennes betydning i organisationen.